Припомнете си епизода от специалната селекция на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Легендарната певица Сашка Васева излиза на кулинарната сцена на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA пред гостите си Денди, Константина Живова, DEE и Гери Турийска. Вдъхновена от баничките на Константина, Сашка избира да направи домашна питка по бабина рецепта, за да продължи темата на седмицата "Предай нататък". 

Домакинята ще посрещне останалите участници в столичното си жилище и ще ги изненада с пикантен селски гювеч, а десертът ще напомня за детството на всички присъстващи - крем с мляко и грис. Нейн помощник в приготвянето му ще бъде дъщеря ѝ Христина-Елена. 

На какво се дължи избора на покривка за маса на домакинята? Каква ще бъде музикалната изненада на Сашка гостите? Всичко това гледайте в епизода на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.