Припомнете си епизода от специалната селекция на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Светският лъв Денди показва кулинарни умения и изискан вкус на гостите си Сашка Васева, Гери Турийска, Константина Живова и DEE тази вечер в "Черешката на тортата" от 20.00 ч. по NOVA. Продуктът, с който Денди избира да изпълни седмичната тема "Предай нататък" ще бъдат ягодите, които вчера певицата Сашка Васева добави към десерта си.  

Екстравагантният домакин ще посрещне гостите в ресторант на приятел с красива гледка към цяла София, а менюто ще бъде балансирано и претенциозно френско гурме. Типичният финес на Денди, както и разнообразните емоции по време на вечерята няма да липсват. 

Каква ще бъде най-голямата изненада за вечерта и колко изискани ще са оценките за изисканото меню на Денди? Всичко това гледайте в епизода на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.