Суперуспешният музикален продуцент Monoir избира DARA за новия си проект, а най-големият румънски лейбъл Cat Music го пуска за международно разпространение

Срещата между звездата от X Factor DARA и Monoir може да сравни с возене на скоростно влакче в увеселителен парк. Още с качването знаеш, че преживяването ще си струва. Monoir бързо решава, че DARA е един от най-талантливите и перспективни артисти, които е срещал, а DARA знае, че работата с Monoir е истинска привилегия.

 “Да работиш с DARA е страхотна случка. Тя е най-необикновеният човек, когото познавам - чиста енергия и вдъхновение. Може би затова парчето ни се получи толкова раздвижено. DARA е изумителен артист и аз силно вярвам в нея и нейното бъдеще”, казва Monoir.

“Работим толкова години с екипа на  “Вирджиния Рекърдс“, които постигнаха впечатляващо пазарно присъствие за Cat Music в България. Винаги съм искал да започнем да правим колаборации между техните и нашите артисти и ние да повторим техния успех в Румъния и други пазари. Проектът на Monoir и DARA е само началото“,  коментира създателят на Cat Music Дан Попи.

“Мечтая да изляза на още по-голяма сцена и да работя с професионалисти от цял свят. Лека-полека тази врата започва да се отваря за мен и съм благодарна на екипа си, който ежедневно работи в тази посока – да сбъдва мечтите ми “, не пропуска да добави DARA.

Музиката и текстът на “Мy time” са създадени в съавторство между двамата артисти, а аранжиментът е на Monoir. Кадрите за лирик видеото са заснети на Витоша, а премиерата на клипа бе на 29 август в 18.00 ч. в онлайн видео платформите.