Припомнете си тяхното участие в епизодите на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Истински кулинарен маратон очаква зрителите в "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Всестранно развитият талант Гери Турийска ще покаже дали може да се представи толкова добре на кулинарната сцена, колкото успява на поетичната. Продуктът, с който домакинята ще изпълни седмичната тема "Предай нататък", ще бъде телешкото месо, което готви и Денди предишната вечер.

Гери ще посрещне останалите участници - Сашка Васева, Константина Живова, DEE и Денди в артистичния си дом, изпълнен с любов и музика. Домакинята ще наблегне на здравословна и качествена храна, а менюто ѝ ще бъде балансирано и приготвено с много желание. 

Щафетата след това поема рапърът DEE, който слага края на кулинарната седмица тази вечер в "Черешката на тортата" от 21.00 ч. по NOVA. Заимстваният продукт, който той ще представи на гостите си Сашка Васева, Гери Турииска, Константина Живова и Денди, ще бъде телешкото месо от предните две вечери.

Домакинът решава да сложи финала на седмицата с вкусна и проста италианска вечеря, a готвенето му ще премине под "фреш" мото. DEE използва пресни и вкусни продукти, затова е сигурен, че всичко ще се получи божествено. 

Какви ще бъде специалните изненади на поетесата и рапъра за останалите гости и кой ще вземе титлата "Най-добър домакин"? Всичко това си припомнете в епизодите на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.