Припомнете си последна артистична надпревара преди големия финал на пети сезон днес от 16.00 ч. по NOVA

"С Башар сме били на една сцена в НАТФИЗ. Винаги ми е бил много забавен! За образа на Руши в "Като две капки вода" ще трябва да наблегне на романтиката. Той е мъжкар, а Руши е по-ефирен", разказа сестрата на Башар – актрисата Карла Рахал, броени дни преди дуетното им изпълнение в шоуто, което може да си припомните тази неделя от 16.00 ч. по NOVA . Двамата ще изпълнят емблематичното парче на Руши и Карла – "Лъжи ме", което оглавява българските класации в продължение на 15 седмици. "Обичам това парче. Имах възможност да напиша музиката към него, а тогава все още бях пълен лаик. Изненадах се от резултата и големия успех", спомня си актрисата, която ще подкрепи Башар в новото амплоа.

Тази неделя зрителите могат да си припомнят как осемте звездите се впуснаха в последното артистично съревнование преди големия финал на пети сезон на шоуто по NOVA. Ваня Джаферович опита римите на българския хип хоп с образа на Криско, а ДесиСлава учи иврит за преобразяването в Ищар. Миро се преобрази в Слави Трифонов, а Коцето Калки се вдъхновява с някои от любимите си парчета на Bon Jovi за появата му като вокалист на рок бандата.

Как се справиха участниците с преобразяванията? Успяха ли Карла и Башар да пресъздадат автентичен дует? Гледайте тази неделя от 16.00 ч. по NOVA.