Гледайте двойния епизод на кулинарното риалити днес от 20.00 ч. по NOVA

Истински кулинарен маратон по ноти очаква зрителите в двойния епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Първа в кухнята ще влезе Рени, която ще се докаже и като звезда в кухнята. Домакинята ще заложи  на “балканско-ориенталско” меню и домашна атмосфера, а да зарадва своите гости - Ваня Джаферович, Ангелина Ангелова, Кристина Патрашкова и Ерсин Мустафов. Макар да твърди, че готвенето не е нейната стихия попфолк дивата се представя като отлична домакиня, залагайки на агнешки котлети с хармонична салата, весело предястие под формата на строени пингвини от моцарела, маслини и моркови, зелена баница и артистична салата от гриловани тиквички и розов домат. Някои от ястията са приготвени специално по желание на гостите, а една от гозбите ще изненадва всички и никой не може да отгатне какво е опитал. Освен изобилие от храна, ще има и изобилие от въпроси, както и задушевни разговори. Домакинята ще зарадва гостите си със специални подаръци от чужбина, а каква е изненадата, приготвена от поп фолк звездата, ще стане ясно в първата част на кулинарната вечер.

Всичко ще продължи по ноти, защото щафетата ще поеме вокалистът на една от най-успешните съвременни български рок групи “Jeremy?“. Ерсин Мустафов ще покани гостите си и зрителите на европейско фестивално рок меню, съчетаващо боб на фурна и английски фиш енд чипс. Градусите ще се вдигнат още при готвенето, а това ще допринесе на масата част от присъстващите да се отдадат на спомени от детството. Ерсин излезе от типичния си интровертен стил и ще разкрие повече за себе си, приятелката си и защо избира музиката пред изобразителното изкуство, което е изучавал. Изненадата ще е музикална, а финалът на вечерта е също толкова естествен и земен, колкото и самият домакин.

Кое меню ще спечели адмирациите на шеф Манчев, който ще трябва да определи домакин на седмицата при двама участници с равен брой точки, не пропускайте да разберете в "Черешката на тортата" от 20.00 ч. само по NOVA.