Припомнете си невероятните превъплъщения днес от 16.00 ч.

Зрителите ще видят истински спектакъл с голямо начало и обещаващ финал на пети сезон на любимото шоу за преобразявания "Като две капки вода" днес от 16.00 ч. по NOVA . “Миро беше избрал образа на Славка Калчева, но ще изпълни парче на Контрол“, разкриха Зуека и Рачков.

В пети сезон за първи път в дуетните изпълнения се включват гостуващи звезди, а наградите ще бъдат по-малко – в полза на сценичните изяви. Ваня Джаферович и Гъмов ще влязат в ролята на футболните звезди – Роналдо и Меси, а София и Ненчо Балабанов ще скочат в образите на Шер и Ерос Рамацоти. Башар Рахал и Милица Гладнишка ще донесат хип-хоп рими директно от Ню Йорк с Алиша Кийс и Jay Z. Коцето Калки и победителката в X Factor България – Християна Лоизу, ще направят различен прочит на фантома на операта, добавяйки хеви метъл в познатата класика.

"Такъв финал не съм очаквал. Дуетите, които ще видим, също са невероятни. Добре, че няма да даваме оценки", разкри членът на журито Фънки броени минути преди старта на грандиозния финал.

“Очаква ни страхотен финал на “Като две капки вода“! Резултатите на финалистите ще се променят непрекъснато, така че не е изключено да има изненади“, разказаха водещите Зуека и Рачков. “Участниците правят невероятни неща. Пример за разгръщане в шоуто е Ваня Джаферович, който не само представи много добри превъплъщения, но и пя страхотно. Не мисля, че аз бих се справил с това“, допълни Димитър Рачков. Повелителите на шоуто акцентираха на импровизацията и провокацията, които са неизменна част от забавните моменти в “Като две капки вода“.

Кои бяха бъдат най-впечатляващите образи на големия финал? Кой е победителят в петия сезон на “Като две капки вода“? Припомнете си тази неделя от 16.00 ч. по NOVA.