Припомнете си битката в най-родолюбивото предаване днес от 16.00 ч. по NOVA

Всичко ще бъде двойно в епизода на "Аз обичам България"днес от 16.00 ч. по NOVA – две съпруги, две фолк диви, двама актьори и двама капитани ще се впуснат в историческа битка.

Кои са звездите, които трябва да докажат, че познават и обичат всичко българско и родно? Юлиан Константинов ще разчита на Мая Савова, певицата Лияна и актьорът-режисьор – Ники Илиев. Сериозен ще бъде съставът и от страната на Андрей Слабаков, където под знамената ще се строят другата съпруга Вихра Петрова, фолк изпълнителката Кали, а актьорското присъствие ще е в лицето на Дарин Ангелов. 

На кой българин принадлежи признанието "Аз съм най-яркото потвърждение, че човекът е произлязъл от маймуната", колко процента от българските мъже искат да са жени, коя е "Хубавицата на София" от далечната 1906-та година и какво означават "Зели зели, зя?" и "Виж какви ма пулатки убърипкват!"? На тези и още много други въпроси отговарят участниците, за да си извоюват заслужена победа. Те простират автентични народни носии, залагат за 22-те най-обсъждани теми в мъжките разговори, припомнят си "Епопея на забравените" и по всякакъв начин се обясняват в любов на България.

Припомнете си епизода на "Аз обичам България" днес от 16.00 ч. по NOVA.