“Issa Game” е поредният проект на “Вирджиния Рекърдс“, с който лейбълът търси реализация на артистите си извън България

Положителна енергия. Това споделят, че усещат всички, чули дебютния сингъл на супер талантливата Йоана. Още повече щастливи емоции предизвиква и самата тя, когато се качи на сцена.  Певицата е една от най-колоритните и запомнящи се участнички в последното издание на музикалното шоу X Factor в България.

Дебютният ѝ сингъл “Да не спим” излезе преди малко повече от месец и доста бързо успя да заеме челни позиции в официалната еърплей класация за български песни и да се нареди сред хитовете в чартовете на повечето музикални медии. Днес излиза и английската версия на парчето със заглавие “Issa Game”, за която “Вирджиния Рекърдс” води преговори с голям международен лейбъл.

"Очарована съм от успеха на дебюта ми и от това, че песента намери своята публика. Благодаря на всички прекрасни #yowners, които ме вдъхновяват и радват постоянно. Мечтая си “Issa Game” да постигне успех и извън България", споделя Йоана.

 “Issa Game” излиза с лирик видео, в което са използвани непоказвани досега кадри от заснемането на клипа към “Да не спим”.

Премиерата на “Issa Game” е този петък, 21 септември, в 18.00 ч., както в музикалните радиостанции и телевизии, така и в официалните канали на “Вирджиния Рекърдс”. Сингълът ще бъде наличен за стрийминг и даунлоуд във всички дигитални платформи - Apple Music, Spotify, Google Play и др.