Припомнете си битката в най-родолюбивото предаване днес от 16.00 ч. по NOVA

Футбол, бокс, гимнастика и музика – това са основните дисциплини на двете четворки в “Аз обичам България” тази неделя от 16.00 ч. по NOVA. Музикално-спортните сили ще са разпределени в следния ред – в отбора на Андрей Слабаков гостуват бившият треньор на “Левски” Вили Вуцов, световният шампион по бокс Детелин Далаклиев и най-известната българска певица в Куба – Йорданка Христова.

На свой ред Юлиан Константинов ще отговори с най-успелия български гимнастик и многократен световен и европейски шампион Йордан Йовчев, а музикалното присъствие ще е представено от Веселин Маринов и Райна. За да извоюват победа в надпреварата, двете четворки ще трябва да се докажат в сериозен патриотичен многобой.

В рунда “Край простора шум се вдига” отборът на Андрей Слабаков простира световни дестинации, побратимени с наши градове, а този на Юлиан Константинов – селски футболни отбори. Кои са световните братчета на Перник и Габрово и къде играят отборите ФК “Ужас Зетьово” и ФК “Челси Вързулица”?

Ще разберем още кои са двата български града с рекорд за “най-дълга война”, кои са 20-те най-велики български песни, както и ще успее ли Детелин Далаклиев да познае от първия път коя подправка липсва в традиционната шкембе чорба? А за нас, българите, ще разберем колко процента мислим, че сме каръци, колко лъжем на карти, както и колко процента от българските мъже, освен за по-умни, се смятат и за по-красиви от партньорката си.

Какъв ще бъде резултатът от музикално-спортната среща, може да си припомните “Аз обичам България” тази неделя от 16.00 ч. по NOVA.