Парчето има предизвикателен текст и отговаря на личността на певицата

Мистериозната DAHMARA известна с участието си в X Factor заявява, че има смелостта да бъде себе си и да прави това, което наистина я прави щастлива. Новата ѝ песен "Като ме няма" е нещото, за което мечтае от първата си крачка извън популярния риалити формат. Танцувалното парче има предизвикателен текст и отговаря точно на това, което DAHMARA иска да каже за себе си на хората. Тези, които отсичат нещата, които не разбират. Песента е за силните жени, които са готови да отстояват себе си, без компромис. Музиката и аранжиментът са дело на Дани Димитров, а текстът е написан от Анастасия Мавродиева и Васил Юруков.

"Анастасия Мавродиева ми изпрати текста. Четях го и не можех да повярвам какво държа в ръцете си. Нямаше слабо място! Нямаше клишета и всеки би се припознал в него! Точно такъв текст исках! Стоях в колата и ревях от щастие", споделя DAHMARA.

Видеото е модерно и е дело на Стефан Маринов - млад и нахъсан режисьор, Петко Андонов – оператор, а хореографът и танцьор, който партнира на DAHMARA в клипа, е Виктор Милушев.

Седмица след излизането на песента “Като ме няма”, DAHMARA ще се представи на сцена на събитие, предназначено изключително за дами. Повече информация за следващите участия на шеметната нова звезда можете да намерите на официалната й страница.

Дахмара озадачи и впечатли журито на X Factor по време на кастинга през 2017 г. в Пловдив с шантавото си име и изпълнение. Въпреки любопитството на менторите, Дахмара отказа да разкрие истинското си име.