Темите и гостите в сутрешния блок в четвъртък от 6.20 ч. по NOVA

В сутрешния блок “Здравей, България“ на 4 октомври гостува председателят на ДПС - Мустафа Карадайъ, а водещите Аделина Радева и Виктор Николаев ще потърсят отговор на въпросите “Има ли сделка с  ГЕРБ за кворума в Народното събрание? И  за какво си говориха той и Ахмед Доган с американския посланик?”. В предаването ще видите още:

На живо – защо освободиха пиян шофьор, който блъсна дете във врачанско село?

Нерабoтещ апарат за хемодиализа ли е причината за смърт на пациент във Видин? И кога болните ще могат  да се лекуват, без да пътуват до Лом и Монтана?

Без печки на дърва и въглища от 2024 г. Колко ще струва подмяната на отоплителните уреди и ще могат ли домакинствата да си я позволят? Отговорите в “На твоя страна” с Георги Георгиев.

Защо студенти се оказаха настанени в неремонтирани стаи в общежитие без елементарни условия за живот?

Очаква ли ни екстремен студ през зимата? И какво ще е времето през октомври?

Села в Димитровградско на протест - не искат попът им да бъде сменен.

Заради лошо изпълнение ли изпопадаха новопоставените антипаркинг колчета в столичния район “Оборище” – Румен Бахов на живо.

Легендата на евроденса диджей Бобо преди концерта си в София за годишнината на радио NRJ.

На живо от изложбата, посветена на каузите на алпиниста Боян Петров.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България"  в четвъртък, 4 октомври, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.