Припомнете си битката в най-родолюбивото предаване днес от 16.00 ч. по NOVA

Истински оспорвани битки и веселие предстоят в сражение между двамата капитани Андрей Слабаков и Юлиан Константинов в "Аз обичам България" днес от 16.00 ч. по NOVA.

И този път двата отбора са готови на чудеса от храброст, за да се окичат със сладката победа. За щурмa Андрей Слабаков ще разчита на един от най-добрите ни комици Шкумбата, певеца и актьор Камен Воденичаров и незабравимата Рени от "Оркестър без име" – Катето Евро. Юлиан Константинов ще се сражава със също толкова артистичен отбор в лицето на народната певица Николина Чакърдъкова, изпълнителя на "Светът е за двама" Орлин Горанов и сина на Катето Евро – Сашо Кадиев.  

Капитаните ще трябва да си припомнят какво се пее в детската песен "Дъга", кои са авторите на едни от най-революционните български изобретения, както и кои спортове са донесли на България най-много олимпийски медали. Кои сънародници стоят зад открития като чушкопека, телефонния секретар и хапчето Антибебе и в борбата или във вдигането на тежести имаме най-много олимпийски отличия? Няма да липсва и най-хазартният кръг "Залози", където участниците ще познават 10-те най-посещавани от чужденците туристически обекти, както и 24-те най-запомнящи се български литературни герои. Последно за нас, българите ще разберем колко процента вярваме, че на Коледа се сбъдват чудеса, колко от нас си признаваме, че говорим зад гърба на приятелите си, и колко от българските мъже намират себе си за добри любовници. 

Как ще завърши битката и кой ще бъде първенецът в Аз обичам България" ще стане ясно днес от 16.00 ч. по NOVA.