Комедиен фурор в първи епизод от четвърти сезон на най-българското предаване

Андрей Слабаков и Юлиян Константинов рискуват живота си за победата в "Аз обичам България" тази неделя от 16.00 ч. по NOVA. Припомнете си какви изненади беше подготвил за зрителите четвъртият сезон на най-родолюбивата игра.  

Под чаровното ръководство на емблематичната водеща Евелина Павлова, Юлиян Константинов ще поведе в битка най-славния бард на България Веселин Маринов, комедийната фурия Станимир Гъмов и красивото лице на родната политика Калина Крумова.

Андрей Слабаков ще се сражава рамо до рамо с любимеца на българските жени – певеца Галин, с "господаря" на комедията Румен Угрински и с талантливата актриса от най-успешния български медицински сериал "Откраднат живот" – Дария Симеонова.

Независимо от ниските температури навън, градусите по време на шоуто рязко се покачват. Впечатлени от новия декор на формата, Гъмов и Угрински не само обръщат студиото с главата надолу, но и ще направят сериозни опити да оставят балерините без работа през по-голямата част от вечерта.

Звездите ще играят любимите игри на българските зрители. Почти веднага след началото ще се върнат "Отново на училище", ще познават имената на "Прочути сънародници", ще празнуват бомбастичния "Рожден ден" на Калина Крумова, а на финала двамата капитани ще въртят колелото, за да определят временния победител.

Големият финал в първия епизод на четвърти сезон на "Аз обичам България" е нов, специален и грандиозен – за първи път в България зрителите ще станат свидетели на уникална игра, в която капитаните буквално рискуват живота си за победата. Нейното име е "Удави капитана!" и, действително, на финала на шоуто един от капитаните ще потъне в близо един тон вода.

Още две впечатляващи игри, вдъхновени от историята и традициите ни, дебютират в четвъртия сезон на "Аз обичам България", за да гарантират, че в родния ефир няма по-добро семейно забавление от най-българското шоу. Припомнете си ги тази неделя от 16.00 ч. по NOVA.