Припомнете си оспорваната битка от четвърти сезон тази неделя от 16.00 ч. по NOVA

След като отборът на Юлиян Константинов поведе в резултата в първия епизод на четвърти сезон на най-родолюбивото предаване в ефира "Аз обичам България", четата на Андрей Слабаков се стяга за пламенна битка – тази неделя от 16.00 ч. по NOVA.

Рамо до рамо до Андрей Слабаков застава любимката на поколения българи – легендарната Янка Рупкина. Тежката артилерия на отбора е поверена на комедийния виртуоз Герасим Георгиев-Геро, а чаровната певица Прея ще покаже завидни знания, бранейки честта и славата на най-младите звезди.

Юлиян ще отговори на звездната селекция, подреждайки в бойна редица две изключително красиви и талантливи дами – чаровната водеща на прогнозата за времето по NOVA Никол Станкулова и красивото лице на българската журналистика Валя Войкова, чийто "Рожден ден" ще се окаже сериозен "препъни-камък" за победата на единия от двата отбора. Мъжкото присъствие в четата на Юлиян е подсигурено от хърватския футболист, избрал България за свой дом, риалити любимеца Ваня Джеферович. В това предаване той ще има възможността да докаже обичта си към своята втора родина чрез познанията, които е събрал за нея.

Забавлението за зрителите е гарантирано и от новите кръгове в "Аз обичам България" – "Букварче мое" и "Нарисувай това", в който самите капитани ще опънат платната, въоръжени само с маркер и въображение.

Във втория епизод зрителите ще станат свидетели на още една нова игра, посветена на българската традиционна кухня. В динамичния кръг "Петилетката за 60 секунди" отборите трябва да демонстрират завидни огранизационни умения и силен дух за работа в екип, като ще премерят сили в създаването на любимо българско ястие. На финала на петъчното издание на предаването предстои една от най-драматичните срещи на капитаните с "Колелото" в цялата история на "Аз обичам България", която ще държи интригата до последните секунди.             

Припомнете си оспорваната битка в "Аз обичам България" тази неделя от 16.00 ч. по NOVA.