Темите и гостите в сутрешния блок в понеделник от 6.20 ч. по NOVA

В сутрешния блок “Здравей, България“ на 29 октомври разказва как Полицаи пострадаха при сблъсъци в Мъглиж, след като граждани оказаха съпротива при арест.  Репортерите на NOVA предават на живо от мястото на инцидента и още от акцентите в предаването:

Баневи отговориха в писмо, след обиск в имоти на фамилията. В каква посока ще продължи разследването? Коментар на журналиста Слави Ангелов.

Моряк загина при ремонт на кораб  във Варна. Какви са версиите на Прокуратурата? На живо от морската столица. 

Млада майка и двете й деца останаха без дом, след като пожар изпепели дома им. Срещаме ви с тях.

Хиляди остават без транспорт, след като автобусите в община Хасково спират работа. Какви са причините ?

Българин е сред свидетелите на жестокото убийство на момиче в Италия. Какво пише в стенограмата от разпита на Наско Радев – на живо от Рим.

След силното земетресение в Румъния, възможно ли е мощен трус да разтърси и България?

След промяната в статута на Фонда за лечение на деца в чужбина, какво ще се случи с малките пациенти? Срещаме ви с Лора и нейното семейство.

Състезание с каруци блокира натоварен общински път в  Казанлъшко. Изпратената патрулка не успяла да разпръсне събралите се и са се наложилo изпращане на подкрепления.

От Токио до Каравелово. Историята на една японка, която избра България за втора родина.

Поредна уникална находка в римския град Хераклея Синтика. За проучванията край петрич говори  доц. Людмил Вагалински, директор на Националния археологически музей .

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България"  в понеделник, 29 октомври, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.