Актрисата от “Откраднат живот“ провокира тийнейджърите да споделят своята гледна точка за бъдещето и за добрите примери в културния живот

В Седмицата на Будителите Деси Бакърджиева се срещна с учениците от 19 СОУ “Елин Пелин“, за да поговорят заедно за съвременните будители и личностите, които ни подтикват да се развиваме като нация. Актрисата от “Откраднат живот: Анатомия на гнева“ прочете разказ на Алек Попов, който поставя двама души в кибер реалност с абсурдни последствия.

По темата

“Когато общуваме онлайн често не обръщаме внимание как и какво пишем. Трябва да бъдем отговорни към езика си, да познаваме нюансите му и разбира се, да не забравяме как да общуваме помежду си. Следвайте мечтите си и не забравяйте, че каквото и да изберете, винаги са нужни много труд и усилия по пътя към успеха“, сподели Деси с учениците от 11 и 12 клас. В дискусията за добрите примери и съвременните лидери бяха поставени въпроси за реализацията на българските артисти и възможностите за кариера в България.

“През последните години виждаме на малък и голям екран все повече български продукции. Това дава възможност не само актьорите, но и екипите от специалисти да се изявяват. Именно чрез опита се надгражда и създава успешен продукт“, допълни Деси Бакърджиева, която има участие в поредица филмови проекти и театрални постановки. Зрителите имат възможност да гледат чаровната актриса в ролята на доктор Хинова в хитовия български медицински сериал по NOVA.

 Не пропускайте новите епизоди на “Откраднат живот: Анатомия на гнева“ от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.