Темите и гостите в сутрешния блок в понеделник от 6.20 ч. по NOVA

"Здравей, България" в понеделник разглежда темата: Игри на кворум, игри на бюджет и... един вицепремиер на прицел. Говори Йордан Цонев от ДПС. В предаването ще видите още:

Може ли Гражданската отговорност да стигне 700-800 лева? И колко ще получават близките на загиналите при катастрофи? Спор в студиото.

Пиян блъсна двама на мотор и избяга. На живо - близките на пострадалите излизат на протест.

Все повече дрогирани зад волана. Кои са последните комбинации от наркотици, които тестовете отчитат при шофьорите и какви са рисковете на пътя – отговорите в "На твоя страна".

Нови разкрития по двойното убийство на едногодишното бебе и майка му. Разказват спешните лекари, поели сигнала.

Да грабиш храна от гробище на Задушница. Или надви ли гладът морала?

Пак протести срещу цените на горивата. Нагоре или надолу - колко ще плащаме, за да напълним резервоара? Коментар на Емил Димитров-Ревизоро.

Олимпийската шампионка Мария Гроздева в помощ на хора с увреждания.

"Плюс-минус. Коментарът след новините." Кузман Илиев и Владимир Сиркаров преди старта на най-новото публицистично предаване по NOVA.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в понеделник, 5 ноември, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.