Събитието на фондация “Нашите недоносени деца” ще се проведе на 14 ноември, сряда, 2018 г. от 19.00 ч. в Софийска градска художествена галерия

По повод Световния ден на недоносените бебета фондация “Нашите недоносени деца” организира "Вечер на чудесата", чиято основна насоченост е набиране на средства за трите основни и най-важни проекта на организацията - достъп до качествена медицинска апаратура за всяко недоносено бебе в страната, развитие на семейно ориентираната грижа чрез изграждане на семейни стаи в неонатологичните отделения, както и ранно детско развитие и подкрепа за семействата на недоносени деца в Семеен център ”Малки чудеса”. Събитието “Вечер на Чудесата” ще се проведе на 14 ноември, сряда, 2018 г. от 19.00 ч. в Софийска градска художествена галерия, ул. Ген. Гурко №1 в гр. София.

Събитието включва специална програма, в която ще вземат участие известни български артисти, представители на шоубизнеса, журналисти, както и представители на държавната власт, на социално отговорния бизнес, както и на неправителствения сектор, доказали се като сериозно ангажирани с каузата на фондация “Нашите недоносени деца” за равен старт и шанс за развитие на пълния потенциал на тези деца. Водещ на събитието ще бъде Милена Златкова, журналист и радио водещ в предаването "Тройка на разсъмване" по радио "Витоша" и дългогодишен поддръжник на каузата на фондацията. Участници в събитието ще бъдат известните български изпълнители като Михаела Филева, Маги Джанаварова и Славин Славчев.

“Вечер на Чудесата” ще се проведе на 14 ноември, сряда, 2018 г. от 19.00 ч. Софийска градска художествена галерия, ул. Ген. Гурко №1 в гр. София.

Цената на куверта е 100 лв. Набраните средства ще бъдат инвестирани изцяло в основните ни проекти, които се стремят да достигнат цялостен подход в грижата и подкрепата за недоносените деца на България. Ако желаете да участвате, можете да се регистрирате тук> https://donate.premature-bg.com/registracia