Гледайте комедиите “Бетовен става известен“ от 12.50 ч. и “10 неща, които мразя у теб“ от 15.00 ч. днес по NOVA

Забавен кино следобед с невероятни приключения и романтични преживявания, много смях и неочаквани обрати очакват зрителите с филмите тази събота по NOVA. От 12.50 ч. най-известният санбернар в света на киното се завръща в комедията “Бетовен става известен“. В шестата част от поредицата компания на популярното куче правят цяла плеяда като Джонатан Силверман, Стивън Тоболовски, Еди Грифин, Мойсес Ариас и Дженифър Финигън, а режисьор на лентата е Майк Елиът. Историята в комедията отвеждат Бетовен в нов дом. Макар дресьорът на животни Еди (Джонатан Силверман) да работи с много представители на фауната, той категорично не допуска домашни любимци вкъщи и не позволява на сина си Били да задържи симпатичното улично куче Бетовен и семейството му от малки. Когато похитители на кучета открадват звездата на филма, по който работи Еди, шефовете на студиото бързо трябва да й намерят заместник и неочаквано избират огромното четириного за следващата голяма звезда. С шумните си лудории и влюбчива натура, Бетовен спечелва не само Холивуд, но и сърцето на Еди.

Кино маратонът продължава в 15.00 ч. с Хийт Леджър и Джулия Стайлс, които ще открият, че омразата може да се превърне в любов в култовата комедия “10 неща, които мразя у теб“. В лентата преждевременно напусналия ни Леджър прави една от най-запомнящите се роли, а актьорският състав включва и звездите Джоузеф Гордън-Левит и Ларида Олейник. “10 неща, които мразя у теб“ разказва историята на Кат (Джулия Стайлс) и Бианка (Ларида Олейник), които са сестри с твърде различни характери и поведение. Камерън  (Джоузеф Гордън-Левит) си пада по Бианка, но според семейните правила сестрите могат да излизат само, ако са заедно. Камерън няма никакъв друг шанс за среща, освен да уговори единствения, способен да се справи с Кат – лошото момче Патрик Верона (Хийт Леджър).  

Не пропускайте развръзките в комедиите “Бетовен става известен“ от 12.50 ч. и “10 неща, които мразя у теб“ от 15.00 ч. тази събота по NOVA.