Припомнете си битката в най-родолюбивото предаване днес от 16.00 ч. по NOVA

След феноменалния обрат в "Удави капитана", когато въпреки изоставането си Андрей Слабаков успя да си гарантира победата буквално в последната секунда, днес ще изправи капитаните в решителна битка в най-родолюбивото състезание в ефира "Аз обичам България".

Дали късметът на Юлиян ще му помогне да се окичи с титлата на капитан-победител или Андрей ще успее да изравни резултата? Отговорите очаквайте днес от 16.00 ч. по NOVA, когато е време за решителната битка в празнична атмосфера.

В отбора на Андрей ще се състезава мъжката половинка от легендарния дует "Ритон" Здравко, който ще влезе в открита и бурна конфронтанция с капитана на противниците. Мис България за 2016 година Габриела Кирова ще бъде красивото лице в четата на Андрей, който ще разчита и на олимпийската подкрепа на Мария Гроздева. Именно точният мерник на великата българска състезателка по стрелба ще се окаже решаващ за резултата в кръга "Петилетката за 60 секунди".

Катя от "Ритон" ще влезе в пряк дуел със своя съпруг и дуетен партньор за честта на Юлиян Констатинов, който ще разчита също на физиката, подготовката и неподправения чар на провокативния репортер Даниел Петканов. Любимата българска актриса Латинка Петрова ще се раздаде безрезервно, за да повдигне духа на отбора. Нейният рожден ден ще се превърне в повод не само за избухването на подаръка-бомба, но и за избухването на един от участниците.

В решителната битка ще пострада и самата водеща Евелина Павлова в опит да разтърве капитаните, хванали се за гушите пред "Колелото". Точно там ще се случат големите обрати. Строгият съдник на шоуто ще създаде инфарктна финална интрига, в която единият отбор дори ще започне да празнува победата, преди да осъзнае, че развръзката всъщност не е в негова полза. За първи път ще има и отбор, успял да познае точния процент в единия от въпросите на "Колелото", посветени на празничните навици на българина.

Не пропускайте интригата, която ще задържи вниманието на участници и зрители до последната секунда в "Аз обичам България" днес от 16.00 ч. по NOVA.