Припомнете си битката в най-родолюбивото предаване днес от 16.20 ч. по NOVA

Екзотично присъствие предстои в "Аз обичам България" от 16.20 ч. по NOVA. За укрепване на българо-кубинската дружба ще допринесе хореографът и танцьор Раул Торес, който ще има специален рунд с негово име "Раул". В него известният кубинец ще пее популярна българска песен, а участниците ще имат задачата да отгатнат коя е тя.

Какъв ще е крайният резултат от комбинацията между българска музика и кубински акцент, зрителите ще разберат, когато Юлиан Константинов и Андрей Слабаков застанат начело на двата отбора. Двамата ще се борят за победа с помощта на модерната съпруга и шеста по красота в света Жени Калканджиева, фолк певицата Джена, двойката Коцето и Надя и спортните журналисти Крум Савов и Камен Алипиев.

"Аз обичам България" е подготвил за отборите много динамични предизвикателства и нови игри. Сред тях е и рундът "Уста моя, враг мой", в който участниците ще разпознават известни български личности, ще бъдат с вързани очи и ще отговарят само с "да" и "не". Жени Калканджиева ще се върне назад към 1906 г., за да припомни какви са били конкурсите за красота тогава, Крум Савов ще отговаря на въпрос за ергенския данък, Камен Алипиев ще бъде предизвикан с откъс от учебник по музика за трети клас, а капитаните ще имат честта да познаят колко процента от българите признават, че не носят на пиене, и колко от българските мъже не гледат футбол.

Не пропускайте "Аз обичам България" днес от 16.20 ч. по NOVA.