Тримата любими актьори раздадоха стотици снимки и автографи на феновете на "Откраднат живот“"

Стотици фенове посрещнаха Юлиан Вергов, Наум Шопов и Емил Марков по време на специалната прожекция в Стара Загора. Тримата актьори, които пресъздават едни от най-запомнящите се образи в хитовия български медицински сериал, се изправиха пред препълнени зали, за да издадат забавните и предизвикателните моменти в създаването на "Откраднат живот".

Снимки от прожекцията в Стара Загора може да видите ТУК 

"Аз участвам в сериала не само като актьор, но и като част от сценарния екип. На въпросите защо определени герои се разделят и защо историята за някои не е с щастлив край, мога да кажа, че това се случва именно с идеята да се поддържа интереса на зрителите. Промените в съдбата и поведението на героите, напрежението между добри и лоши, и осуетяването на обстоятелства е необходимо за динамиката на един сериал. Радваме се, че "Откраднат живот", който се излъчва в ефира на NOVA, поддържа вашия интерес вече шест сезона“, разказа Емил Марков, който работи заедно с Христина Апостолова по развитието на сценария.

Всички ентусиазирани почитатели имаха възможност да получат автограф и снимка от актьорите, които споелиха своето време със зрителите след прожекцията.

Банков с интересно модно решение в "Откраднат живот: Анатомия на гнева"

"Този сериал се прави за вас и заради вас. Той е за всички, които виждат смисъл в тази история. Докато самият аз виждам смисъл, ще бъдат част от "Откраднат живот", заяви Юлиан Вергов. Наум Шопов получи бурни овации за наскоро обявения годеж със своята половинка и различни въпроси относно лекарската си специализация.

На 28 ноември турнето на "Откраднат живот" ще се отправи към Бургас, където публиката на морския град ще се срещне с други любими актьори. 

Не пропускайте "Открaднат живот: Анатомия на гнева" от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.