Припомнете си битката в най-родолюбивото предаване днес от 16.15 ч. по NOVA

На силно артистично присъствие ще разчитат капитаните в "Аз обичам България" днес от 16.15 ч. по NOVA. Рамо на Андрей Слабаков ще дадат певицата Кристина Димитрова, чаровната водеща Яна Грудева и политикът Красимир Кракачанов. Сериозна ще бъде конкуренцията и в отбора на Юлиан Константинов, където един до друг ще застанат манекенката Гери Дончева и актьорската двойка Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева.

Поредица от въпроси и забавни предизвикателства ще се опитат да затруднят участниците по пътя им към победата. Те ще чуят най-новата екзотична версия на хита на Сигнал "Може би" в изпълнение на Раул Торес, ще правят залози за най-честите теми, по които българите спорят на по чашка, и ще се опитат да познаят колко процента от нас биха гласували за Бойко Борисов, независимо в каква класация е номиниран. Разбира ли Алекс Сърчаджиева от бански гозби и Кристина Димитрова от свещени птици? Колко добър ловец е Иван Ласкин и запозната ли е Яна Грудева със социалистическите лозунги?

Зрителите на NOVA ще разберат още и къде е проведен първият телефонен разговор в България, кои са първите думи, прозвучали в българския радио ефир, кои са 20-те неща, за които не ни остава време сутрин и заради колко грама световният ни шампион по бокс Детелин Далаклиев е бил дисквалифициран по време на Европейското първенство през 2011 г.

Не пропускайте "Аз обичам България" днес от 16.15 ч. по NOVA.