Лентата се прожектира в 56 кина в България

Едно от най-очакваните събития в края на годината е представянето на първата българска коледна комедия “Smart Коледа”. Само ден след излизането на филма по екраните в българските кина лентата направи своята чуждестранна премиера в Брюксел с изключителен успех. В момента комедията се прожектира в 56 кина в България благодарение на “Лента”.

Снимки от премиерата на “Smart Коледа” в Брюксел вижте ТУК

“Smart Коледа” разкрива магията на човешките взаимоотношения и как прекомерното стоене пред компютъра ни отчуждава. Смарт технологиите са чудесно нещо, когато ги използваме по предназначение и малко опасни, когато прекаляваме с тях. 9-годишният Марти попада в работилницата на Дядо Коледа и измествайки стария ръководител Работливко, решава да я модернизира. Неточност в компютъра обърква работата и Коледа е на път да се провали. Ще успеят ли Марти и елфите да преодолеят различията си в името на празника?

В главните роли са Калин Врачански, когото зрителите ще видят като ръководителя на приказната работилница за играчки Работливко, Кръстю Лафазанов, който се превъплъщава в образа на Дядо Коледа и Константин Гергинов, който играе Марти. Стефания Колева, Станислав Пеев, Радослава Неделчева, Константин Икономов също са част от звездния каст, заедно с още много млади и обещаващи актьори, а Поли Генова и Орлин Павлов имат специално участие във филма.

"Smart Коледа" е поредната българска кино продукция, която се реализира с подкрепата на NOVA като част от дългосрочната стратегия на медийната група за подкрепа на българските филми на всички платформи.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес