Припомнете си битката в най-родолюбивото предаване тази неделя от 16.00 ч. по NOVA

Криминална драма, музика, бокс и политика са акцентите в най-родолюбивото предаване “Аз обичам България” тази неделя от 16.00 ч. по NOVA. В атрактивна патриотична битка ще дебютират Калина Крумова, чаровната вокалистка  на група “Те” – Преслава Пейчева, и клавиристът на бандата – Ясен Велчев. Всички те ще се строят под знамената на Юлиан Константинов и ще са в пълна готовност за победа.

Политиката и музиката обаче ще срещнат сериозен отпор в лицето на силна актьорска игра и още по-силен боксов играч. В тима на Андрей Слабаков ще влязат певецът и актьор Орлин Павлов, младата актриса и модел – Стефания Кочева, както и боксьорът на 2011 г. и многократен носител на златни медали – Тервел Пулев.

Кой е автор на рецептата за шопската салата, могат ли моделите да готвят и как се справя един боксьор със сложни юридически въпроси? Отговорите зрителите ще разберат в “Аз обичам България”. И още – кои са 23-те най-желани професии в България, как звучи песента “Щурче” в изпълнение на един кубинец, колко процента от българските мъже гледат турски сериали и как се строи кула от ябълки?

Припомнете си в най-родолюбивото предаване “Аз обичам България” тази неделя от 16.00 ч. по NOVA.