За шеста поредна година инициативата TRUE LEADERS на ICAP България награждава всички български компании, лидери в своя сектор от икономиката

ICAP Bulgaria, част от ICAP Group - най-голямата група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа, за шеста поредна година отличава водещите компании в България с наградите “TRUE LEADERS”. Сред наградените компании е Нова Броудкастинг Груп като лидер в сектора, в който оперира.

Събитието се състоя на 4 декември 2018 г. в зала Rainbow Plaza София. TRUE LEADERS компаниите бяха наградени по време на официална церемония,в присъствието на повече от 250 представители на висшия мениджмънт на водещи български и международни компании, както и на представители на търговски камари и браншови организации.

Водещи на церемонията бяха Георги Найденов и Илияна Илиева. Наградите бяха връчени от г-н Стамен Янев – Изпълнителен Директор на Агенцията по Инвестиции, г-н Джордж  Маргонис – Изпълнителен Директор на Филип Морис за България, г-н Марко Монтеки – Президент на Италианската Търговска Камара в България, г-н Стаматис Теодоропулос – Президент на УС на Гръцкия Бизнес Съвет в България, г-жа Камелия Попова – Изпълнителен Директор на EULER HERMES за България и г-жа Моника Митева – Директор маркетинг и продажби на DHL EXPRESS BULGARIA.

Инициативата TRUE LEADERS отличава всички компании, лидери в сектора, в който оперират, отговарящи едновременно на няколко измерими и обективни критерии, според официално публикувани данни, без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от публично проучване.

Наградените компании отговарят на следните критерии: са сред 300-те най – печеливши компании по  EBITDA за 2017;     са увеличили броя на своя персонал (2017 спрямо 2016); имат висока кредитна оценка (ICAP Credit Score  B2 - A1) и са лидер в своя сектор.