Не пропускайте старта на празничния сезон в кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Чаровната Лилия Вучкова открива кулинарния маратон в 12-ия сезон на “Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Жената, която даряваше на всички малки, големи и още по-големи момичета и момчета милион и една усмивки ще зарази с лъчезарност и добро настроение своите гости – актрисата Лили Гелева, певеца Рафи и актьорът Стефан Щерев.

Домакинята ще демонстрира отношение и ще осигури бохемска атмосфера и домашен уют на своите посетители. Лили знае, че в основата на добрата вечеря е подготовката и колко важни са продуктите за създаването на качествена храна, затова ще пазарува от квартални магазинчета на свои приятели. Менюто ще бъде френско, като всичко ще бъде приготвено с внимание към детайла. Лили не пропуска да се съобрази с вегана в групата – Лили Гелева, за която приготвя ароматен рататуй, свещенодейства върху филе миньон с гъби и завършва темата с елегантна бисквитена торта.

Вечерта няма да мине без изненади и един буркан е на път да обърка подготовката на едно предястие, но със задружни усилия и добро настроение домакинята и нейните гости ще успеят да се справят. Задушевната атмосфера и усмивките ще доминират на масата, а изненадата ще накара гостите да захвърлят ролите си на пораснали и да се посмеят от сърце с игра, изпитваща не толкова кулинарните, колкото артистичните им умения.  

Каква изненада е подготвила Лили за своите гости и как ще оценят те нейните кулинарни умения? Не пропускайте старта на 12-и сезон на “Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.