Не пропускайте новия епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Стефан Щерев ще докаже, че малката кухня може да приюти големи кулинарни идеи в “Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Актьорът ще изненада своите гости – чаровната Лилия Вучкова – кака Лили, актрисата Лили Гелева и певеца Рафи, с кулинарните си иновации и експерименти.

Гастрономичните изненади на Стефан са като циклон – сред ястията му са хайвер от сланина, “въздух от копър” и деконструиран тиквеник, който не без причина ще бъде обявен за “хайкуто на тиквениците“. Менюто включва шест разядки, които са приготвени за отрицателно време и не пропуска да помисли за ескорт от три вида сръбски ракии – ягодова, крушова и вишнева.

Актьорът ще се докаже като истински артист и в кухнята, в която колекционира подправки от всички кътчета на света. Над 250 подправки крие кулинарният му олтар, а готвенето ще бъде истинско представление, изпълнено с много енергия и забавни моменти. Доброто настроение ще се прехвърли на трапезата, а Стефан и Рафи няма да пропуснат възможността отново да сформират певчески дует.

Каква изненада е подготвил Стефан за своите гости и кой ще бъде носител на първата титла в новия сезон? Не пропускайте старта на 12-и сезон на “Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.