Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Християна Тодорова ще опровергае поверието, че художествените гимнастички трябва да стоят далеч от яденето в премиерния епизод от новия сезон на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Златното момиче ще замени бухалките и обръчите с тиганите и тенджерите, за да изнесе едно невероятно кулинарно представление за своите гости - актьорите Катето Евро, Ралица Паскалева, Георги Мамалев и Ники Илиев.

Християна ще прояви своя перфекционизъм и в подготовката за вечерята в кулинарното риалити. Пазаруването ще бъде белязано от спортна дисциплина и акуратност при избирането на най-пресните и хубави продукти, но също така ще премине в приятелска атмосфера в магазинчетата на познати търговци и сергиите на земеделски производители.

Състезателката признава, че кулинарната ѝ неопитност е компенсирана с репетиции извън кадър, а понеже е отборен играч, готвенето ще бъде ансамблово с екип от професионални готвачи, които ѝ помагат със съвети, докато следват нейната кухненска хореография.

Християна без страх залага на сложни съчетания не само в залата за художествена гимнастика, но и в кухнята. Менюто ѝ е съобразено с вкусовете и предпочитанията на всеки един от нейните гости. Сезонна крем супа от тиква и целина, основното ястие е пълнена зелка с ориз, червена леща и черен боб, която ще послужи за канапе на филе от лаврак са част от кулинарните ѝ изненади. Финал на вечерята ще бъде поставен два ефирни десерта. Храната ще е в изобилие и ще пресити звездите, отдали се на ансамблово преяждане.

В изобилие ще са и изненадите, които са повод за добро настроение и весели разговори, а домакинята ще разкрие тайни и от кухнята на художествената гимнастика…

Дали Християна ще защити своята световна титла и в кулинарията? Какви подаръци е подготвила за своите гости? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.