Само за две седмици бяха събрани 6000 хиляди лева за нуждите на децата и младежите в София и Велико Търново

Звездата от хитовия български медицински сериал "Откраднат живот" Наум Шопов се включи в създаването на пицата с кауза "НаУм", която подкрепя децата и младежите на България с 2 лева при всяка своя продажба. До този момент, за по-малко от две седмици, събраната сума в кампанията вече надвишава 6000 лева.

Инициативата продължава и до края на януари. Събраните средства ще бъдат в подкрепа на нуждите на децата и младежите в домове в София и Велико Търново. За да насърчи продажбите на пица "НаУм", в края на кампанията пицарията ще подари подарък на един от всички свои клиенти, поръчали пицата с кауза.

Освен с името си, Наум Шопов подкрепя кампанията и с гостуване и среща с младежите на възраст между 14 и 18 години от SOS Младежки дом "Мечтатели". Актьорът поговори с тях за предизвикателствата в началото на самостоятелния живот, за кариерното ориентиране и мотивацията за успех.

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.