Не пропускайте критиките на шеф Манчев в “Черешката на тортата” всеки делничен ден от 20.00 ч. по NOVA

“Човек трябва да има сърце, да помага на другите и не е необходимо да афишира какво е направил”, смята шеф Манчев. Известният кулинар за втора година участва в благотворителна инициатива в помощ на деца в неравностойно положение. Деца от различни страни, които учат в Британското училище, приготвят под негово ръководство сандвичи за свои връстници в неравностойно положение.

“В гурме ресторантите, особено на Запад, се държи изключително много на качеството на продуктите и се използват местни плодове и зеленчуци. Когато един готвач уважава себе си, професията и това, което прави, той дава всичко от себе си, за да бъде качеството на храната на първо място, съответно вкуса и клиента да остане доволен”, сподели шеф Манчев.

“Когато произвеждаме такава храна, тя има цена. Не може да правиш сьомга или телешки стек със специално месо и да струва колкото един кренвирш. Производството на самия продукт също е много скъп. Аз съм учил 30 години, инвестирал съм страшно много време в образование”, смята шеф Манчев.

Не пропускайте кулинарните критики на шеф Манчев към звездите в “Черешката на тортата” всеки делничен ден от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини следете във Facebook страницата, както и във Vbox7.com канала на предаването. Всички епизоди можете да откриете и в NOVA PLAY.