Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Любомир Ковачев влиза в кухнята за своето второ кулинарно представление в “Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Известен франкофон и възпитаник на академията в Лион, актьорът  е твърдо решен да представи невероятната френска кухня на своите гости  -  любимата българска певица Тони Димитрова, музикантът Иво Казасов и моделите Кристина Милева и Райна Караянева.

Домакинът залага на изпитани френски рецепти, а за предястие ще предложи плато със страхотни френски сирена. Естествено, както всяка френска вечеря, и тази ще бъде съпроводена с качествени вина, които ще допринесат за доброто настроение около масата, а за гостите са подготвени специални изненади и подаръци.

Дали ще има изненади при приготвянето на Любомир Ковачев? И как ще оценят гостите неговата вечеря? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони. Гледайте целите епизоди на кулинарното шоу и в NOVA PLAY.