Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Един от най-успешните български модели Кристина Милева застава на кулинарния подиум в "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Гостите Райна Караянева, Иво Казасов, Тони Димитрова и Любомир Ковачев ще бъдат изненадани с арт атмосфера и креативни ястия. 

Домакинята ще посрещне останалите участници в дома си, чийто дизайн е изцяло по неин вкус. Кристина се е спряла на италианско меню, което включва брускети, салата рукола и интересното основно - особуко. За десерт тя ще приготви крустата с ванилов крем и ягоди. 

Каква изненада е подготвила Кристина на гостите и каква емоционална равносметка на седмицата ще направят участниците? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони. Гледайте целите епизоди на кулинарното шоу и в NOVA PLAY.