Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Наум Шопов ще направи своя дебют на кулинарната сцена на “Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Актьорът от хитовия български сериал “Откраднат живот” ще впечатли своите гости Ива Дойчинова, Йоанна Драгнева, Йоанна Темелкова и Явор Русинов с богато и разнообразно, но същевременно здравословно протеиново меню.

Наум ще докаже, че готвенето не му е чуждо, но няма да откаже помощта на своята годеница Теа, защото знае, че приготвянето на една вечеря е много по-приятно в компания. Лекарската му стриктност и организираност ще се проявят както при пазара, така и в кухнята, а половинката му ще балансира натискът на времето с чаровни диалози и съвети.

Рецептите ще са интересни и иновативни. Два вида салати, селекция разядки с моркови, катък и два вида чушки, домашен хляб от лимец, лазаня с блат от карфиол, сьомга и протеинов кекс от тиква за десерт омайват гостите.

Вечерята ще започне с “гръм и трясък”, а една от гостенките ще направо ще избухне в “пламъци”. Доброто настроение е плод не само на хармоничната храна, но и на непринудените разговори, придружени със забавни игри. Домакинът ще разкаже интересни семейни спомени и тайни от снимачната площадка на “Откраднат живот”, а на раздяла гостите ще получат подаръци.

Какви изненади е приготвил Наум за своите гости и как ще оценят те цялостното преживяване? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони. Гледайте целите епизоди на кулинарното шоу и в NOVA PLAY.