Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Явор Русинов закрива с истинска гастрономическа симфония кулинарната седмица в “Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Композиторът изкусно аранжира менюто за своите гости гости Ива Дойчинова, Йоанна Драгнева, Йоанна Темелкова и Наум Шопов, които ще изпаднат в екстаз от композицията на неговите  ястия.

Явор ги посреща у дома си, а на трапезата ги очакват интересни разядки, сред които домашна горчица и кетчуп, домашна пастърма, руло Уелингтън с  телешко Блек Ангъс, грейви сос и тиквен чийзкейк. Приготвянето на вечерята ще мине по ноти, а гостите ще бъдат толкова доволни, че ще извикат няколко пъти на бис ястията в своите чинии. Уютът на рустикалния стил в къщата на домакина ще стоплят сърцата им и ще предизвикат желание да останат завинаги. Атмосферата предразполага към веселие и страхотни разговори , а накрая всички ще се докоснат до магията на музиката в студиото на Явор, където ги очакват уникални подаръци.

Как ще оценят гостите вечерята на Явор? И кой ще бъде обявен за най-добър домакин тази седмица? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони. Гледайте целите епизоди на кулинарното шоу и в NOVA PLAY.