Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

“Черешката на тортата” влиза в  Кухнята на Ада тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.  Тази седмица около котлоните ще бъде горещо като в пъкъла, но ястията ще са изключително вкусни, защото в кулинарната надпревара се впускат петима готвачи от първи сезон на Hell’s Kitchen България - големият победител Дани Спартак, Мартин Трухчев, Светлана Илиева, Нина Малакова и Габриела Станимирова.

Бившите конкуренти става сътрапезници, но готвенето ще бъде под зоркия поглед на шеф Манчев, който макар че пърха с ангелски крила, няма да има спести критики.  Първи в кухнята влиза мистър “Олимпия” сред готвачите - Мартин Трухчев. Той ще заложи на традиционни, модернизирани по негов вкус български ястия. Менюто му включва катък, домашни пърленки, салата с бейби спанак и сини сливи във филе Елена,  пълнени “кюфтаци” с боб и еленски бут, предястия от  качамак с манатарки и еленски бут, а десертът е пълнена ябълка със сладолед.

Как ще оценят шеф Манчев и колегите му неговите усилия? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони. Гледайте целите епизоди на кулинарното шоу и в NOVA PLAY.