Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Светлана Илиева предприема кулинарно пътешествие в “Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.  Финалистката от първи сезон на Hell’s Kitchen България е решена  да върне своите колеги Дани Спартак, Габриела Станимирова, Нина Малакова и Мартин Трухчев в детството. За целта "Малката булка", както наричат Светла приятелите ѝ готвачи, е подбрала любими семейни ястия, познати на мнозина, но няма да забрави да вложи в тях и новаторство. 

Менюто включва домашен хляб с билки, сок от домати със ситно нарязан праз и овче сирене, интересна несезонна салата, основно ястие с телешко месо и десерт с тиква и локум. Домакинята ще се погрижи да има, макар и в нестандартна форма, авокадо заради емоциите, които предизвиква в шеф Манчев, с когото ще види забавен задочен диалог по време на готвенето.

Уютната домашна атмосфера и вкусните ястия ще предразположат гостите към спомени и задушевни разговори, а изненадите отново ще  бъдат, свързани с детството. Вечерта няма да мине без танци, а финалът ще бъде поставен със специални подаръци.

Какви изненади е подготвила Светла за своите гости? Как ще оценят шеф Манчев и колегите ѝ нейните гозби? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони. Гледайте целите епизоди на кулинарното шоу и в NOVA PLAY.