Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Победителят от първия сезон на Hell's Kitchen Дани Спартак ще покаже своите умения в "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Шампионът ще изненада своите колеги и приятели Светлана Иванова, Габриела Станимирова, Нина Малакова и Мартин Трухчев с добро настроение и вкусна храна.  

След перфектното представяне на Светла и Мартин, големите очаквания ще доведат до голямо желание за доказване от страна на Дани. Той ще приготви разнообразно меню, което включва интересен поглед на любимата туршия, сезонни зеленчуци, телешки джолан за основно и изкусителен шоколодов десерт. 

Каква изненада ще подготви Дани за гостите си и как ще оценят вечерята му те? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони. Гледайте целите епизоди на кулинарното шоу и в NOVA PLAY.