Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Габриела Станимирова поставя перфектния финал на сезон 12 в “Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.  частницата в първи сезон на Hell’s Kitchen България е решена  да “разбие от ядене” своите колеги Дани Спартак, Светлана Илиева, Нина Малакова и Мартин Трухчев, като приготвя една от най-пищните и изобилни вечери.

Габи посреща своите гости в едно от любимите си места - ресторанта, където работи, но обстановката ще бъде по домашно уютна. Менюто включва плата с домашни  мезета и сирене от Черни Вит, баница, орехова разядка. Основното ястие отново ще бъде с телешко месо, а десертът ще изненада нейните приятели, които очакват шоколад.  

Лютото ще присъства на масата за радост на шеф Манчев, а компания ще му прави “чесън против уроки”. За сметка на това настроението на повечето гости няма да бъде люто, а вечерта ще премине в забавни разговори и спомени от първия сезон на  Hell’s Kitchen България. Финалът ще бъде поставен с гръм и трясък, като за всички ще има специални подаръци.

Как ще оценят гостите вечерята на Габриела? И кой ще бъде обявен за най-добър домакин във финалната седмица на сезон 12? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони. Гледайте целите епизоди на кулинарното шоу и в NOVA PLAY.