Осем звезди се впускат приключението на преобразяванията в момента по NOVA

“Шоу №1 стартира и тази сцена отново ще взриви ефира след броени минути”, разкриха Зуека и Рачков преди началото на първия лайв от седми сезон на “Като две капки вода”. В момента единственото по рода си предаване за звездни преобразявания в България ще преобърне с главата надолу всички световни образи и хитови парчета.

Mилко Kалайджиев за "Kато две капки вода": Бих се затруднил с имитация на Адел

Осем обичани артисти отново ще влязат в неподозирани роли, които Бутонът на късмета ще им поднесе в новия седми сезон на "Като две капки вода". "Ще трябва да махна мустаците за шоуто. Със сигурност ще ми се наложи да имитирам и женски образи - няма как да видим Шакира с мустаци!“, пошегува се Милко Калайджиев, който е сред звездните участници този сезон. В приключението “Като две капки вода” се впуска и Стефан Илчев, който е известен с имитациите си на примата на българската естрада Лили Иванова и дуетите си с български звезди.  Сценичният хъс и артистичният талант ще помогнат на Деси Добрева в пресъздаването на коренно различни образи и стилове при участието ѝ в седмия сезон на предаването, смятат вокалните педагози на “Като две капки вода”. Позитивна нагласа и образи, заредени с ентусиазъм обещава Дичо, който също ще представи своя талант в 13 преобразявания в шоуто.

Папи Ханс за “Като две капки вода“: Чувствам се по-комфортно с маската на друг човек

“Страхотно е, че в седмото издание на това “шоу на шоутата“ получих покана и влизам в кухнята, за да забъркам коктейли от различни образи, които Бутона на късмета ми е подготвил”, споделя Петя Буюклиева, която също се присъединява тази пролет към звездната осморка в “Като две капки вода”. ТИТА и Papi Hans също излизат от познатото си амплоа, за да се включат в звездния каст на предаването с чар, провокация и задължителна доза самоирония. 

"Щастлива съм, че ще бъда участник в най-забавното и позитивно шоу в българския ефир. "Като две капки вода" е голямо предизвикателство за всеки артист с утвърден стил и ще ми бъде много интересно да експериментирам извън своя”, разкрива Мария Илиева, която също се превъплъти в образите, които Бутонът на късмета ще ѝ поднесе тази пролет.

Не пропускайте големият старт на ”Като две капки вода” в момента по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com