Той се изправи в тежък двубой срещу Петко

Даниел Дупинов е първият професионалист, напуснал отбора на Hell’s Kitchen България. В третия епизод на шоуто той се изправи в тежък кулинарен двубой на номинираните срещу Петко от Бургас. Изпитанието и за двамата беше да приготвят традиционна българска гозба, чиито нов прочит да впечатли шеф Ангелов. Победата на Дани в готварския дуел обаче не успя да го спаси от елиминация.

По-добрият получи предимството да избере отборът, който ще ръководи за решаващата вечерна резервация. Даниел избра „сините“, но ги поведе към загубата, докато под ръководството на Петко „червените“ успяха сами да нахранят гостите на ресторанта. Това беше и причината шеф Ангелов да вземе окончателното решение – Даниел да напусне Hell’s Kitchen завинаги.

И следващата седмица в кухнята на Ада ще продължи да е нажежено с ожесточени битки на двата отбора, но и с доста индивидуални схватки както оцветени в червено, така и в синьо. Кой ще бъде следващият номиниран след новите изпитания, на които шеф Ангелов ще постави професионалистите в Hell’s Kitchen предстои да разберем, следващият вторник от 21.00 ч. по NOVA.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на Facebook страницата на предаването.