Новият пети сезон, който стартира тази вечер от 21.00 ч., отново ще представи невероятните истории, които шеф Манчев открива в ресторанти из цяла България
"Хората трябва да знаят, че всичко зависи от тях", разказа шеф Манчев пред Силвия Канин в „На Кафе”.
„Кошмари в кухнята” е един своеобразен урок по бизнес. "Понякога трябва да се повиши тон, когато хората са безхаберни и не влагат смисъл в това, което правят. Първо, човек трябва да уважава себе си, второ трябва да има философия – да знае какво е да притежава ресторант, за какво го прави. Когато инвестираш в този ресторант, трябва да очакваш нещо. Не може да инвестираш 1 лев и да очакваш да взимаш 100 лв.”, категоричен е той.
„Поддържам добри отношения с всички участници от „Кошмари в кухнята”. Важно е да има обратна връзка, защото без обратна връзка, човек не знае до къде е стигнал. Хубаво е клиентите да искат, но не и да преизискват.”
Повече за формата може да видите във видеото от "На кафе".
А за всеки ресторантьор, изпаднал в криза, екипът за бързо реагиране на предаването не очаква писмо в бутилка, а заявка за участие в сайта и Facebook страницата на "Кошмари в кухнята".
Редактор: Elena Mehandzhiyska