Добра новина ще остави „червеният“ отбор в намален състав, а втората номинация ще е изненада за всички

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21.00 ч. по NOVA ще видим първи мъжки сълзи, а добра новина в „червения“ отбор ще ги остави в намален състав. Епизодът ще изобилства от конфликти, вече превърнали се в хронични, смях и забава с център бургаския готвач Петко и една неочаквана номинация, която ще бъде изненада за всички.

Дневното предизвикателство на шеф Виктор Ангелов отново ще тества основните готварски умения на участниците. Петко пак ще ни забавлява от сърце с разсъжденията си дали яйцето Фаберже е някакъв особен вид по-скъпо френско животно и с уменията си да прави бъркани яйца. Ще сме свидетели на най-оспорваното готварско състезание в Hell’s Kitchen до момента и за първи път ще видим сплотен синия отбор. Конфликтът между Пецата и Тихомиров обаче ще продължи с доста остри реплики, за да прерасне в истинска заплаха. Какво ли ще стане с бургаския готвач, ако съперникът му в Hell’s Kitchen го спипа извън шоутo?

Обстановката в кухнята на Ада ще се нажежи до червено. Петко ще демонстрира неочаквана увереност и ще се опита да изземе функциите на шеф Ангелов. Дали обаче това ще се хареса на шефа? Едва ли репликата „Самохвалко!“ е похвала за новия му фаворит.

В червената кухня ще ври и кипи и командир Чилева отново ще се доказва зад печката, но дали това ще е достатъчно, за да се справи отбора с вечерната резервация? В мъжкия отбор сълзите ще се леят безспир, а Хани ще е на косъм от изхвърляне. Кой обаче ще се изправи в кулинарен дуел с Тихомиров в четвъртък? Едно е сигурно – номинацията на шеф Ангелов ще е изненада за всички – както за зрители, така и за участници. Гледайте Hell’s Kitchen, тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на Facebook страницата на предаването.