Шеф Ангелов я посочи за един от главните виновници за несъстоялата се вечеря

Петя Красимирова е вторият професионалист, който напусна окончателно отбора на Hell’s Kitchen България. След тежки кулинарни битки и неочаквани обрати шеф Виктор Ангелов реши да „върне в строя“ номинираните за изключване Чилева и Тихомиров и да се раздели с Петя.

Бяхме свидетели на напрегната вечерна резервация и липса на синхрон в готварските умения в женския отбор, въпреки помощта на Никола от сините. Провалът на женския отбор принуди легендите Цветана Манева и Силвия Кацарова да останат гладни и да напуснат гневно ресторанта след първия по рода си скандал с младите готвачи. За един от най-сериозните виновници за несъстоялата се вечеря шеф Ангелов посочи Петя и това беше причината за финалното му решение тя да напусне Hell’s Kitchen завинаги.

И следващата седмица в кухнята на Ада ще станем свидетели на нови битки за надмощие между двата отбора, а индивидуалните схватки между готвачите ще достигнат висоти.

Кой ще бъде следващият номиниран след новите изпитания, на които шеф Виктор Ангелов ще постави професионалистите в Hell’s Kitchen предстои да разберем, следващият вторник от 21:00 ч. по NOVA.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на Facebook страницата на предаването.