Не пропускайте новото превъплъщение на певицата в „Като две капки вода“ в понеделник от 20.00 ч. по NOVA

След фурора, който предизвика преди броени дни със забележителната си имитация на Софи Маринова в „Като две капки вода”, кралицата на българската поп музика бе удостоена с поредното престижно отличие. На стилна церемония Woman.bg раздаде първите награди „Жена на десетилетието”. В категория „Музика” хилядите гласували определиха за фаворит именно Мария Илиева.

„Тя е успешна, талантлива, борец. Тя е жена, която заслужава уважение и признание. Тя е „Жена на десетилетието”. Така Woman.bg определя наградите си, чиято първа церемония даде заявка да се превърне в едно от най-значимите събития в българския шоубизнес. Папи Ханс, който прави запомнящо се участие в „Като две капки вода”, се качи на сцената на грандиозното събитие, за да връчи наградата в една от категориите. В уводните си думи той се пошегува, че е свикнал да дава награди на Мария Илиева – именно той ѝ връчи приза „Жена на годината” в категория „Музика” в края на миналата година.

„През последното десетилетие се случиха някои от най-важните събития в моя живот – и в личен, и в професионален план,” сподели Мария. „Двигателна сила за това беше вашата обич и подкрепа, които ми позволиха да изразявам себе си чрез музика. Благодаря ви за отношението! Днес съм щастлива да определя себе си като отдадена майка и успяла жена.”

По-рано същият ден певицата гостува в предаването „Здравей, България”, където телевизионна премиера направи синът ѝ Александър. Неочаквано и без следа от притеснение малчуганът застана смело пред камерите и с танцова стъпка любопитно разгледа студиото, за очарование на водещите и зрителите пред екраните. Мария сподели, че следващата ѝ задача в „Като две капки вода” – имитация на Keala Settle, „жената с брада” от филма „Най-великият шоумен”, отново е изключително трудна за изпяване, но я вдъхновява с посланието, което носи – приемането на различните хора в обществото. В това иска да възпита и сина си.

Между всички ангажименти, Мария намира време и за участия – на 8-ми март певицата ще пее за гостите на клуб W Garden в Пловдив.

Не пропускайте новото превъплъщение на Мария Илиева в „Като две капки вода“ в понеделник от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY