Мария Илиева влиза в ролята на звезда от Бродуей, а Петя Буюклиева избира между Брадли Купър и Лейди Гага

В понеделник вечер Papi Hans ще се преобрази в един специален за него човек, а именно певицата DARA. „Емоционалната им връзка, която прераства в приятелство, ще му помогне да улови характеристиките на образа така, както никой досега. Вероятно усещането ще бъде и по-шизофренично от обичайното, но очакваме обещаващ първи женски образ“, споделят педагозите на шоуто.

По темата

За първи път на токчета ще се качи и Дичо, който ще запее един от вечните хитове на Силвия Кацарова. TITA ще се появи на сцената с различен силует и подплънки, които да създадат пищните форми на Weather girls. Певицата допълва, че една от основните задачи на новия й образ ще бъдат да поддържа енергично поведение на сцената, въпреки специалния костюм. Образът на Keala Settle, „жената с брада” от филма „Най-великият шоумен”, е новото предизвикателство на Мария Илиева, която завоюва победа във втория лайв на шоуто. Мария споделя, че приемането на различните е най-силното послание на песента – в това иска да възпита и своя син.

Една от най-популярните и коментирани песни през последните дни, сдобила се с „Оскар“, а именно – Shallow на Брадли Купър и Лейди Гага, ще прозвучи в „Като две капки вода“. Петя Буюклиева ще влезе с хъс и професионализъм в един от двата образа, а дали ще се превърне в чаровния актьор или световната изпълнителка, зрителите ще разберат в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY