Актьорът Димитър Маринов: На сцената на шоуто е по-хубаво от „Оскарите“

Лейди Гага и Брадли Купър донесоха победата на Петя Буюклиева в третия лайв на „Като две капки вода“. Певицата, която изпълни ролята на двамата артисти, се довери на съпруга си Тони за мъжкото присъствие и боравенето с китарата. След овациите на публиката продуцентът на Шоуто Маги Халваджиян се качи на сцената, за да поздрави певицата. Специална изненада на вечерта беше появата на Димитър Маринов, който развя флагче с българското знаме по време на церемонията на „Оскарите“ тази година. Актьорът, който се присъедини към Хилда и Фънки, добави, че на сцената на „Като две капки вода“ е по-забавно от най-важното събитие за филмовата индустрия.

Снимки от третия лайв на „Като две капки вода“ може да разгледате ТУК

 Мария Илиева на свой ред спечели сърцата на публиката с изпълнение на песен от „Най-великия шоумен“ и образа на една от съвременните звезди на Бродуей – Keala Settle. „Тази песен е изключително въздействаща, но още по-важно е нейното послание. Не трябва да се страхуваме да бъдем различни!“, заяви певицата.

В пореден женски образ, но този път – Кичка Бодурова, скочи Стефан Илчев. „С Кичка се познаваме, двамата сме от един град. Най-накрая ще имам възможност да пея на български“, сподели певецът, който за пореден път обра овациите. За образа на Ерол от Уикеда Деси Добрева заложи на „хайпер“ състоянието, което певицата определи като „свръхконсумация на кафе“. „Деси се справи по-добре от оригинала!“, категоричен беше Ерол, който аплодираше певицата от публиката.

Подкрепа от оригинала получи и Дичо, който беше окуражен от Силвия Кацарова по време на изпълнението си. Противоречиви коментари в журито предизвика появата на Милко Калайджиев, който показа характерната походка на Васко Кеца. В Марта Уош от гласовитите Weather girls се преобрази ТИТА, която успя да създаде настроение и типичното за тандема звучене с Raining men.

„Бях много притеснена как ще се справиш! Много ми хареса!“, призна DARA, която гледа от първите редове преобразяването на Papi Hans. „Притеснявах се дали ще мога да представя образа й достатъчно добре, тъй като познавам DARA отблизо – в реалния живот тя е различна от видеото“, сподели Константин, който е близък приятел с популярната певица.

Следващата седмица Мария Илиева ще потърси своя герой с песента Hero и образа на Марая Кери. Papi Hans ще се преобрази в Дейвид Ковърдейл, а Петя Буюклиева ще донесе кубинско слънце с Havana и Camilla Cabello. Стефан Илчев ще се появи с първи мъжки образ с емблематичния тандем на Modern Talking. Дичо ще трябва да преодолее всички разлики в музикалния стил с образа на Сашо Роман, а Милко Калйджиев ще върне публиката в златните години на диското с Boney M.  TITA ще се докосне до цяла епоха от българската музикална сцена като Паша Христова, а Деси Добрева ще покаже движенията от запомнящия се стил на Джанет Джексън .

Не пропускайте шоуто за преобразявания и следващия понеделник от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY