Шоуто постигна най-високата стойност на аудиторен дял за пролетния сезон до момента

Третият епизод на звездното шоу „Като две капки вода“ се отличи с истински холивудски блясък. Броени дни след връчването на наградите „Оскар”, любимото предаване за имитации посрещна като специален гост Димитър Маринов. Първият български актьор, докоснал се до златната статуетка, стана част от журито на предаването. Епизодът с неговото участие регистрира най-високата стойност на аудиторен дял за пролетния сезон до момента.

Снимки от третия лайв на „Като две капки вода“ може да разгледате ТУК

Поредният епизод на шоуто привлече 45,2% от зрителите в активна възраст  (18-49 г.) гледали телевизия по това време, което е над два пъти повече от дела на основния конкурент по същото време.

В онлайн платформите на NOVA третият епизод на „Като две капки вода“ има близо 90 хил. видео гледания на живо.

Лейди Гага и Брадли Купър донесоха победа на Петя Буюклиева в „Като две капки вода“

В предаването следващата седмица Мария Илиева ще изпълни песента Hero, влизайки в образа на Марая Кери. Papi Hans ще се преобрази в Дейвид Ковърдейл, а Петя Буюклиева ще представи Havana на Camilla Cabello. Стефан Илчев ще се появи с първи мъжки образ с емблематичния тандем на Modern Talking. Дичо ще трябва да преодолее всички разлики в музикалния стил с образа на Сашо Роман, а Милко Калайджиев ще върне публиката в златните години на диското с Boney M.  TITA ще се потопи в една цяла епоха за българската музика в образа на Паша Христова, а Деси Добрева ще пресъздаде запомнящия се стил на Джанет Джексън.

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY