Тази вечер Константин Трендафилов ще се докосне до висините на рока в „Като две капки вода“

„С образа на DARA бях на ръба на възможностите си да приличам и да пея като жена. Най-голямото предизвикателство в това парче е да дишаш, докато пееш, което е почти невъзможно. За Миро притеснението беше голямо, защото беше първият ми образ в шоуто“, разказа Константин Трендафилов в „Събуди се”. С чувство за хумор певецът добави, че е използвал едни и същи обувки в преобразяването на DARA и Миро, но ролята на бившата му половинка е изисквала изключителна динамика на сцената.

„За новият ми образ мога да кажа, че е емблематичен, без такива „чупки“ на сцената. Когато зрителите ме видят, вероятно ще си кажат: „Край, този път го убиха“ , заяви Papi Hans, който зрителите ще видят като Дейвид Ковърдейл - вокала на Whitesnake тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. За новата си песен писателят и артист сподели, че е посветена на любов от разстояние, която го е вдъхновила за създаването на „Твой“. 

В понеделник вечер Мария Илиева ще потърси своя герой с песента Hero и образа на Марая Кери, а Петя Буюклиева ще донесе кубинско слънце с Havana и Camilla Cabello. Стефан Илчев ще се появи с първи мъжки образ с емблематичния тандем на Modern Talking. Дичо ще трябва да преодолее всички разлики в музикалния стил с образа на Сашо Роман, а Милко Калайджиев ще върне публиката в златните години на диското с Boney M.  TITA ще се докосне до цяла епоха от българската музикална сцена като Паша Христова, а Деси Добрева ще покаже движенията от запомнящия се стил на Джанет Джексън .

Не пропускайте „Като две капки вода“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването , официалния Instagram  и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY